Åse er 65 år glad for at hendes datter skubbede hendes mod træning – selv i den alder.

Åse er 65 år og har stort set siden sin 3. fødsel for 40 år siden haft problemer. Den gang fik man ikke hjælp på samme måde som i dag og lægen taler man ikke med den slags om i hendes generation. Det var faktisk hendes ældste datter Mette der gjorde hende opmærksom på knib.dk og sammen har de fulgt programmet. Åse har valgt Perfect PFE Bækkenbundstræner, for som hun siger. Hun er blevet for gammel til at træne selv.

Vi har kunder i alle aldersgrupper. Derfor er der stor variation i vores produkter og sammensætningen mellem del og vores træningsprogrammer. Det vigtigste for os er, at hver enkelt kunde får den løsning, som matcher de personlige ønsker og behov.

Åses historie fortæller meget rammende om den forskel, der findes i de forskellige generationer, når det kommer til at snakke om og behandle vandladningsproblemer.

GRATIS FRAGT
TensCare Perfect PFE Bækkenbundstræner - Hvid
Pris fra 1.195

”I min alder (65 år) affinder man sig mere end de unge. Vi er jo opdraget til at lære at leve med både modgang og medgang. Der er vores børn nok bedre til at sige ”det der kan ikke være rigtigt – det må kunne klares på en anden måde”. De har jo også styr på, hvor de skal finde hjælpen. Det er jo altid nettet, de tyr til.

Der er vi ’gamle’ hægtet mere af.

Jeg kan næsten ikke huske, hvornår jeg ikke har haft problemer med at holde på vandet. Jeg tror, det blev en permanent gene, efter jeg havde født mit yngste barn. Og det er altså ved at være 40 år siden nu. Dengang fik man ikke hjælp på samme måde, som de unge kvinder får i dag.

Det var min ældste datter, Mette, der viste min Knib.dk. Hun havde taget sin bærbare computer med en dag og sagde ”Mor, der er noget, jeg skal vise dig”.

Så havde hun fundet hjemmesiden og fortalte lidt om et par af produkterne, og hvordan de virkede. Hun hjalp mig også med bestillingen. Jeg var flov over, at min voksne datter skulle hjælpe mig med sådan noget her. Men som Mette sagde, så er det åbenbart også et tema, de snakker om i hendes omgangskreds af veninder.

Jeg forsøgte mig i starten med et par af øvelserne. Men der kan jeg godt mærke, at alderen har sat ind. Mit lille hjælpemiddel er tilstrækkeligt.