Gitte på 53 år. Har trænet sin krop hele livet, men har glemt bækkenbunden

Gitte på 53 år. Har trænet sin krop hele livet, men har glemt bækkenbunden, hvilket har gjort at hun nu er begyndt at dryppe når hun løber. Et stort problem når man er aktiv.

Gitte har brugt Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner i 3 måneder og kan mærke kæmpe forskel.

Det kræver dog at man er vedholdende. Det er lige som med at gå i motionscenter. Det kommer ikke af sig selv hvis den bare ligger i skuffen.

De fleste mennesker kender til værdien af at træne kroppen. Det er med til at gøre os robuste og stærke. Det er kroppens store muskelgrupper, der er i fokus hos mange aktive fitnessudøvere. Bækkenbundsmusklerne bliver ofte først trænet, når problemer med at dryppe ufrivilligt opstår.

Som Gittes beretning viser, er det aldrig for sent at lave bækkenbundstræning. Dine øvelser kan komme til at blive en del af det personlige træningsprogram.

GRATIS FRAGT
TensCare iTouch Sure Bækkenbundstræner - Hvid
Pris fra 999
GRATIS FRAGT
TensCare Perfect PFE Bækkenbundstræner - Hvid
Pris fra 1.195
GRATIS FRAGT
kGoal Boost Bækkenbundstræner til Mænd - Flere farver
Pris fra 1.595

”Træning for mig er en del af min livsstil og personlighed. Jeg er 53 år i dag og har været omkring stort set alle træningsformer, som har fulgt med tiden. Det startede i slutningen af 80’erne, hvor jeg blev instruktør med aerobic. I dag er jeg frivillig i det lokale træningscenter, hvor jeg står for at coache mennesker, der er i gang med genoptræning.  

Min krop har ikke haft problemer med at følge med et højt tempo. Det var derimod mit underliv, som for et godt års tid siden begyndte at give mig udfordringer.

Det begyndte at blive mere reglen end undtagelsen, at mine trusser var våde efter træning. Og jeg kunne bare konstatere, at det ikke gik i sig selv igen. Det var en kvinde i omklædningsrummet, der tilfældigvis en dag fortalte mig om ’Elvie’. Jeg kendte hende ikke men kunne da se, hun var yngre end jeg.

I dag er træningen af bækkenbunden en integreret del af mit program. Der er hele tiden forskellige øvelser, der er med til at skabe variation i træningen. Med andre træningsformer risikerer du at ’ gå død’, hvis der mangler afveksling. Sådan er det ikke med mit træningsprogram.

At styrke musklerne (uanset hvilke muskelgrupper det drejer sig om) kræver vedholdenhed. Effekterne af min træning taler for sig selv”.