Hannah på 31 med Malte på 3 år har siden fødsel haft problemer – men ikke mere

Hannah, 31 år gammel. Mor til Malte på 3 år. Har siden fødsel haft problemet med at det drypper når hun leger med Malte, hopper, nyser mv. Har forsøgt at træne selv, men uden held. Fandt vores gratis program og har prøvet bækkenbundskuglerne JeJoue Ami med mærkbar fremgang på kun 10 uger

Vores kunder er den vigtigste kilde til feedback på produkterne til bækkenbundstræning. I forbindelse med lanceringen af bækkenbundskugler bad vi vores kunder om (frivilligt) at melde tilbage på kvaliteten og effekten af produktet.

I den forbindelse fik vi denne kommentar fra Hannah på 31 år, der havde haft dårlige oplevelser med at træne selv, før hun benyttede sig af vores gratis program.

TILBUD
Spar 120
Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk - Lilla
Pris fra 329
TILBUD
Spar 100
Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk Pink - Pink
Pris fra 349
TILBUD
Spar 50
Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk Sort - Sort
Pris fra 349

“Min oplevelse med jeres produkt har ført til 2 ting:

1: jeg drypper ikke længere og kan lege helt frit og uden bekymringer med Malte (min dreng på knap 3 år).

2: andre kvinder på min alder skal ikke være flove over at dryppe.

Jeg var mega pinlig berørt over at dryppe før. Jeg turde ikke date, var konstant nervøs når jeg tog i byen og havde minus lyst til sex (det at dryppe er ikke ligefrem en sexet årsag til at have våde trusser, vel…).  

Jeg anede ikke, at kvinder under 40 år kunne komme til at ”dryppe”. Før jeg oplevede det selv, troede jeg, det var ældre damer over 60-70 år, det kun kunne ske for.

Jeg var flov og desperat, så jeg afsøgte hele nettet for at finde øvelser. De var tidskrævende, komplicerede og der var sjældent gode anvisninger.

Så en dag faldt jeg over jeres gratis program. Det var det bedste, der kunne være sket! Jeg købte bækkenbundskuglerne samtidig med, og efter 10 uger følte jeg mig ung igen.

Jeg kunne tage Malte med på legepladsen uden at skulle bekymre mig om at dryppe eller have behov for at skifte undertøj, når vi kom hjem.

Og så gør det da heller ikke noget, at jeg har fået en kæreste siden da, som i den grad kan bekræfte mig i, at øvelserne ikke kun har betydning for at kunne holde på vandet….;)”