Karen er 38 år, mor til 4 og efter den sidste graviditet, er det gået helt galt som hun selv beskriver det.

Karen er 38 år, mor til 4 og efter den sidste graviditet er det gået helt galt som hun selv beskriver det. Hun kan ikke holde på noget, hverken når hun hoster, nyser eller går hurtigt. Det er et stort problem.

Karen har trænet i 5 måneder med vores gratis træningsprogram som har hjulpet meget. Efter ca. 2 måneder købte hun dog nogle alm. bækkenbundskugler Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk Sort og overvejer nu noget lidt mere automatisk. Det har hjulpet så meget at hun i dag kan lave det meste uden problemer.

Vi mennesker er forskellige, og derfor er der behov for forskellige løsninger til behandling af samme problem. Karen (38 år) er mor til 4 og er iblandt den målgruppe, som er hårdest ramt af vandladningsproblemer.

TILBUD
Spar 120
Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk - Lilla
Pris fra 329
TILBUD
Spar 100
Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk Pink - Pink
Pris fra 349
TILBUD
Spar 50
Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk Sort - Sort
Pris fra 349

“Det var virkelig slemt.

Efter min sidste fødsel kunne jeg ikke engang hoste, uden jeg kom til at dryppe lidt. Bare det at gå i moderat tempo blev umuligt. Det begrænsede min frihed og fleksibilitet. Med 4 aktive børn at tage sig af, er jeg jo konstant aktiv. Jeg var ked af det og mistede gradvist min lyst til at gøre noget som helst.

Jeg kunne jo nærmest ingenting, uden at det ville betyde skift af undertøj (i bedste fald).

Jeg fandt jeres gratisprogram på nettet. Jeg følte mig i gode hænder. Det var øvelser, hvor man ikke føler sig som en elefant i en glasbutik. Det var målrettede øvelser, og de var beskrevet på en seriøs og hjælpsom facon.

Jeg lavede øvelser hver dag i et par måneder, før jeg valgte at købe bækkenbundskugler. Jeg havde fået blod på tanden med øvelserne. Da jeg kunne mærke gradvis effekt, blev jeg bekræftet i, at jeg kan træne min krop op til at genvinde det selvværd, jeg havde før.

Bækkenbundskuglerne fungerede godt for mig i starten. De er lidt krævende at vænne sig til i starten, men med intensiv træning er resultaterne lige om hjørnet.

Jeg kunne godt tænke mig et mere automatisk redskab i dag for at vedligeholde min træning.

I dag kan jeg kan jeg lavet stort set alting uden at være generet af at dryppe”