Lars er 54 år og blev lokket af sin kone. Han er mere glad en nogensinde for den beslutning

Lars 54 år er en af de få mænd der har taget det seriøst at også mænd kan få problemer. Lars har prøvet flere ting, men der er ikke meget for mænd på nettet så da hans kone fortalte om knib.dk og deres trænings program, gik han all in. Han har nu brugt programmet i 4 måneder sammen med denne specielt til mænd iTouch Sure Bækkenbundstræner + iTouch Sure Anal Probe til iTouch Sure og kan allerede nu mærke at han har det meget bedre.

Hos Knib.dk arbejder vi hver dag for at øge livskvaliteten hos vores kunder. Igennem de seneste år har vi oplevet øget kundetilslutning fra den mandlige målgruppe. Vi er opmærksomme på, at mænd i højere grad går med problemet med inkontinens selv uden at opsøge hjælp og finde en løsning.

Lars på 54 år, der var en af vores første, mandlige kunder, blev opfordret til at bruge træningsprogrammet hos os sammen med en vores lille og kompakte bækkenbundstræner, der er unikt udviklet til mænd.

Han historie er meget typisk for mænd:

”Det er da ingen hemmelighed, det var min kone, der fandt løsningen. Jeg vidste jo godt, hvad inkontinens var, men jeg lod det bare stå tid. De her personlige problemer hos mænd bliver jo kun taget op, når det handler om at lave sjov sammen med kammeraterne.

Det var lidt grænseoverskridende i starten. Men min kone tog det seriøst, og hun havde sat sig ind i teknikken og havde fundet nogle gode og simple øvelser.

Det hjalp. Og det var det, der motiverede mig. I dag bruger jeg stadig min ’træner’ (det kalder vi den herhjemme). Det er faktisk ret behageligt, og det er blevet en del af min ugentlige rutine”.