Lea er 44 år gammel og mor til Liva på 9 og har de sidste år oplevet, at det drypper, når hun laver fysisk arbejde

Lea er 44 år gammel og mor til Liva på 9 og har de sidste år oplevet, at det drypper, når hun laver fysisk arbejde. Da hun er aktivt inden for håndbold, er det blevet et problem og det ville hun gerne gøre noget ved og har de sidste 7 uger brugt vores træningsprogram og bækkenbundskuglerne Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk

Hun kan allerede nu mærke stor forskel. Men det kræver at man holder ved. Og har derfor lavet en fast plan 3 dage om ugen af 20 minutter

Din livsstil vil have stor indflydelse på, hvor plaget du vil være af at opleve vandladningsproblemer. Med et fysisk arbejde kan det at dryppe være en daglig frustration, der kan nedsætte arbejdsglæden.

Lea på 44 år, der er aktiv indenfor håndbold, mærkede for alvor, hvor ubehageligt det er, når glæden ved at dyrke din passion lige pludselig bliver til en frustration.

TILBUD
Spar 120
Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk - Lilla
Pris fra 329
TILBUD
Spar 100
Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk Pink - Pink
Pris fra 349
TILBUD
Spar 50
Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk Sort - Sort
Pris fra 349

“Jeg har altid følt det som et kæmpe privilegie at kunne fortsætte med at dyrke min passion og være aktiv indenfor håndbold. Min datter, Liva, er 9 år i dag, og som baby tumlede hun mere på handboldbaner end i kravlegårde. Liva spiller selv juniorhåndbold, og det er dejligt for os begge at dele interessen.

For cirka 1 år siden begyndte jeg at registrere, at jeg dryppede. Det var mest i forbindelse med håndbold, hvor både træning og kampe blev påvirket af det. Jeg mistede fokus på spillet, fordi jeg bekymrede mig om at komme til at dryppe mere.

Da jeg også begyndte af opleve genen, når jeg lavede fysisk arbejde derhjemme, fik jeg nok.

Jeg har altid trænet og været aktiv, så jeg ved, at kroppen og musklerne kan styrkes med aktiv indsats.

Jeg har brugt jeres træningsprogram i kombination med bækkenbundskugler i knap 2 måneder nu, og glæden ved at spille håndbold er så småt på vej tilbage.

Jeg præsterer bedre på banen nu, end jeg har gjort i hele sidste sæson. For at holde træningen ved lige har jeg lavet mit eget lille ’program’, hvor jeg laver mine bækkenbundsøvelser 3 dage om ugen og 20 minutter pr. gang.

Det passer med, at Liva selv er til håndbold her. Så mens hun træner, kan jeg lave mine øvelser”