Lider du af inkontinens? Disse produkter kan hjælpe dig

En inkontinens lidelse kan på mange måder både være forbundet med ubehag, en følelse af ydmygelse og besvær. Generelt kan det gøre dagligdagen mere plagsom og især påvirke det sociale liv, hvis man har svært ved at holde på vandladning. Hvis du selv lider af sygdommen eller kender nogen, der gør, kan du nedenfor læse mere om, hvilke produkter der kan hjælpe, så dagligdagen bliver nemmere.

Mere information om inkontinens?

Inkontinens er ufrivillig vandladning, hvor man ganske enkelt har svært ved at holde på vandet. Sygdommen forekommer i mange forskellige former og ligeledes symptomer. Sygdommen rammer hovedsageligt kvinder – dog lider en mindre procentdel af mændene også af sygdommen. De fleste vil med sikkerhed opleve at føle sig flove og i den forbindelse måske udvikle en social angst, fordi den ufrivillige vandladning kan komme i tide og utide.

De mange bekymringer og tilbagetrækninger fra det sociale liv kan senere medføre en ensomhed og utilpashed, fordi emnet på nogle områder kan være tabubelagt. Heldigvis findes der forskellige hjælpemidler, således du igen kan deltage i sociale arrangementer og undgå at føle dig ensom eller flov. Ved at vælge de helt rigtige hjælpemidler, der netop passer til dine behov, vil du ikke længere på samme måde føle, at sygdommen styrer dit liv.

Herunder ser vi nærmere på diverse og gode hjælpemidler til dig, som lyder af inkontinens.

Inkontinenstrusser

Med inkontinenstrusser skal du ikke længere bekymre dig om, hvornår den ufrivillige vandladning finder sted. Trusserne har nemlig den positive effekt, at de både beskytter mod både vandladning og lugt. De fås i mange forskellige mærker. Produktet er altså helt ideelt for dig, der døjer med inkontinens og er træt af at undgå sociale arrangementer, udelukkende på baggrund af den ufrivillige vandladning.

Hvilke fordele er der ved at vælge inkontinenstrusser fremfor andre produkter?

 • De fleste inkontinenstrusser er lavet således, at de er diskrete i designet, Det betyder, at du ikke skal være nervøs for, at andre tydeligt kan se, hvilke slags trusser der er tale om, hvis du stod i den situation
 • Trusserne findes i mange forskellige modeller, der hver især er lavet til forskellige kvindekroppe. Du skal blot finde den model og det mærke, der passer til dine behov
 • Trusserne beskytter mod vandladning og kan fås med forskellige niveauer af absorberingsevne. Det betyder, at sikkerheden er høj, således du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du forbliver tør eller ej

Se trusser/underbukser til mænd og kvinder her

Vandtætte underbukser

Vandtætte underbukser er også et hjælpemiddel til dig, der døjer med inkontinens. De vandtætte underbukser fås til både kvinder, mænd og børn i alle aldre. Det gode ved vandtætte underbukser er netop, at de kan vaskes og genbruges samtidig med, at de er absorberende over for ufrivillig vandladning. Absorberingsevnen er lavet på den måde, at der i underbukserne et indsyet indlæg, der sørger for, at du føler dig tør hele dagen. Derudover ligner modellerne helt almindelige underbukser, hvilket er klart en fordel, da det gør problematikken meget mere diskret.

Fordele ved at vælge de vandtætte underbukser?

 • Modellerne ligner helt almindelige underbukser – forskellen er bare, at der er et indsyet indlæg
 • Høj absorberingsevne – du skal ikke længere bekymre dig om, om du kan holde dig tør, når du er udenfor hjemmet
 • Fås til både voksne og børn i alle aldre
 • Modellerne er både vaskbare og miljøvenlige, hvilket både er en fordel økonomisk, men også praktisk

Se trusser/underbukser til mænd og kvinder her

Inkontinensbind til mænd

Det er ikke kun til kvinder, der findes bind. Hvis du er en mand og lider inkontinens, har du mulighed for at købe inkontinensbind, hvis du hælder mest til den form for hjælpemiddel. Bindene fungerer således, at de har en absorberende effekt, der gør, at du kan føle mere sikkerhed, når du er udenfor hjemmet. Du skal ikke længere være nevøs for ufrivillig vandladning, hvilket gør dagligdagen og de sociale arrangementer langt nemmere, end hvad du måske har følt hidtil.

Inkontinensbind er altså en god løsning for dig, der gerne vil have sikkerheden med på farten, samtidig med, at du ønsker løsningen skal være diskret og nem. Samtidig kan du skifte ligeså ofte, du vil, og på den måde føle dig mere ren og tør, når du er på farten.

Fordele ved at vælge inkontinens bind?

 • Et diskret hjælpemiddel, der især er godt, hvis du er på farten
 • Fås i forskellige størrelser og med forskellige absorberingseffekt
 • God sugeevne
 • Ligner almindelige underbukser og er derfor samtidig maskuline med en god pasform

Få en prøvepakke til mænd her

Inkontinensble

En inkontinensble adskiller sig fra de øvrige produkter, da bleen er knap så diskret. Bleen fås i forskellige former – herunder kan du vælge imellem åbne bleer, buksebleer eller tape bleer. De kan fås til alle former for inkontinens, hvad enten du døjer med lidt eller meget inkontinens. Derudover kan bleen fås i alle pasformer. Dog er det forskelligt fra model til model, hvorvidt de er egnet til fysisk aktivitet og dermed fleksibilitet.

Buksebleen er især god til dig, der ønsker at modellen skal minde lidt om undertøj, samtidig med at du kan bevæge dig i den. Den åbne ble er nemmest at håndtere, hvor tape bleen er lidt sværere at arbejde med. Bleen har alle dage været en sikker beslutning, samtidig med de bliver lavet i åndbare materialer.

Fordele ved at vælge en inkontinensble?

 • Høj absorberingsevne
 • Fås i forskellige modeller til alle former for inkontinens
 • Bleerne er især gode til natten, hvis man døjer med inkontinens
 • Kan fås til alle aldre – både mænd og kvinder samt forskellige behov

Få en prøve pakke til kvinder her

 

Produkter fra Livet som senior
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Produkter fra Gloria Mundi Care
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. 
 

 

Prøvepakker til Kvinder
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

 

Prøvepakker til Mænd
Prøvepakke til Mænd - let inkontinens (Str. S-XL)
Pris fra 200,00
Prøvepakke til Mænd - middel til svær inkontinens (Str. L/XL)
Pris fra 250,00
Prøvepakke til Mænd - middel til svær inkontinens (str. S/M)
Pris fra 250,00