Numsesex – til ham og hende

Det mentale og fysiske bør gå hånd i hånd

Både mænd og kvinder kan opleve anal-orgasmer, hvis stimulationen af numsehullet og endetarmen gribes rigtigt an. Det mentale skal også med, hvis numsesex skal blive en succes. 

female athlete rear view, trained buttocksMed analsex er det lysten, der skal drive værket! Påpeger jordemoder og sexolog Vivi Hollænder, og fortsætter:

– Hvis analsex er forbundet med smerte, ubehag eller afsky, kan man kigge i vejviseren efter nydelse og orgasme. Så at nogle kvinder kan få orgasme ved analsex, er ikke ensbetydende med, at alle kvinder kan.

Når det gælder orgasme, herunder naturligvis også orgasme i forbindelse med analsex, betyder det mentale ikke så lidt. Er situationen fræk og pirrende i sig selv, er det langt nemmere at opnå en god orgasme, end hvis det udelukkende er baseret på den fysiske stimulation.

For mange er analsex forbundet med noget grænseoverskridende på den fede måde, og derfor ekstra ophidsende. En del tænder også på den snert af dominans, analsex også indeholder.

Området i og omkring anus indeholder erogene zoner

– Mænd har en prostatakirtel cirka fem centimeter oppe i endetarmen, som er meget følsom for erotisk stimulans, men selv om kvinder ikke er udstyret med den samme kirtel, kan området i og omkring anus sagtens indeholde erogene zoner.

Derudover er skillevæggen mellem skeden og tarmen så tynd, at G-punktet uvilkårligt stimuleres, når der sker en penetration af anus.

For de kvinder, som nyder analsex, er der derfor både mentale og fysiske faktorer til stede, der kan resultere i orgasmer.  Jo mere erfaren og fortrolig, kvinden desuden er med penetreringen af anus, des bedre vil hun være sig i stand til at give sig hen til nydelsen – og det samme gælder naturligvis for manden, når han er i den modtagende rolle. Så erfaring og kendskab til egen krop og seksualitet spiller en stor rolle i denne sammenhæng.

På samme måde kan der være både mentale og fysiske faktorer til stede, der hindrer en i at nyde berøring omkring endetarmen.

Hvis man forbinder anus med noget ulækkert, beskidt og/eller smertefuldt og ubehageligt, at få noget ført ind i tarmen, kan uønskede kærtegn omkring anus fjerne enhver lyst.

Derfor er det utroligt vigtigt, at analsex kun udføres med lyst fra begge parter, samt at fremgangsmåden er langsom, forsigtig og sker i fuld enighed. Den modtagende part skal være i stand til at slappe af og give efter for penetreringen – og det er faktisk næsten umuligt, hvis ikke både krop og sjæl er med.

Musklerne vil uvilkårligt spænde op ved enhver form for ubehag og gøre processen smertefuld. Gensidig lyst, tålmodighed og masser af glidemiddel er de vigtigste ingredienser, hvis man vil forsøge sig ud i de anale lege, slutter jordemoder og sexolog Vivi Hollænder fra www.bedresexliv.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *