Signe er blot 28 år, men har siden fødsel nummer 2 haft store problemer med at holde på vandet

Signe er blot 28 år, men har siden fødsel nummer 2 haft store problemer med at holde på vandet. Det hænger sammen med vægtøgning siger lægen, men lige meget h vad hun har gjort har det ikke hjulpet. Hun har nu trænet i 16 uger med vores gratis program og kan nu løbe en tur uden indlæg, hvilket er det største for hende i lang tid.

Der kan være mange årsager til at bruge vores produkter, som er henvendt og specialdesignet til både mænd og kvinder. Vandladningsproblemer og ønsket om et bedre sexliv er de primære årsager.

Typisk er der sammenhæng mellem inkontinens (i større eller mindre grad) og nedsat sexlyst. Det påvirker begge køn psykisk, når der ikke er kontrol over ens krop.

Når musklerne i underlivet strammes op, oplever både mænd og kvinder, at sexlivet bliver bedre. Det giver stærkere orgasmer, da følsomheden i underlivet øges.

Signe på 28 år er et godt eksempel på, hvordan et ønske om at slippe af med at dryppe betød, at hun fik livskvaliteten tilbage og større seksuel tilfredsstillelse.

”Mit største problem var det, at jeg blev nødt til at have indlæg i mine trusser for bare at løbe en tur. Jeg nød ikke motionen, men jeg gjorde det mest af alt fordi, min læge havde fortalt mig, at mine problemer hang sammen med vægtøgningen efter min 2. fødsel.

Jeg havde taget ekstra på i løbet af min anden graviditet, men da jeg altid har været aktiv anlagt, bekymrede det mig ikke. Jeg vidste, jeg kunne slippe af med de ekstra kilo igen efter graviditeten.

Da jeg begyndte at træne (uanset hvilken træningsform) dryppede jeg. Det var faktisk en skræmmende oplevelse. Det føles som om, din krop ikke rigtig er din, fordi du ikke har styring over den.

Jeg har altid være handlekraftig. Så jeg læste om inkontinens på nettet og lærte, at bækkenbundsmusklerne kan trænes. Herefter var det blot at finde den bedste forhandler, der kunne tilbyde mig den produktløsning, der kunne hjælpe mig bedst.

Det fandt jeg hos jer.

Jeg er ihærdig og målrettet og har trænet i 16 uger efterhånden med gratisprogrammet. Det er blevet en del af min træningsrutine i dag. Jeg kan løbe ture uden indlæg, og så er jeg kommet tættere på min kæreste igen.

Jeg tror, at træningen og resultaterne af den har haft både psykisk og fysisk betydning for mig.

Jeg nyder sex meget mere i dag. Det skyldes selvfølgelig også, at jeg slapper mere af mentalt”.

Prøv vores træningsprogram eller nogle af de produkter andre har brugt

Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER
Med Elvie Trainer bækkenbundstræneren får du stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer ved sjov træning af dit mest intime område. App-styret.
Pris fra 1.449,00
iTouch Sure Anal Probe til iTouch Sure
Anal proben er ideel til behandling af inkontinens og samt afhjælpe mænd med potensproblemer. Passer til iTouch Sure Bækkenbundstræner
Pris fra 289,00
iTouch Sure Bækkenbundstræner
ITouch Sure Bækkenbundstræner træner dine bækkenbundsmuskler ved hjælp af blid, elektrisk stimuli. Det er nemt og sikkert.
Pris fra 999,00
iTouch Sure Vaginal Probe Til iTouch Sure
Vaginal Probe til din interaktive bækkenbundstræner fra iTouch Sure for optimal bækkenbundstræning.
Pris fra 299,00
Kegelmaster Bækkenbunds Træner
Kegelmaster bækkenbundstræner placeres i skeden og laver dine knibeøvelser omkring den.
Pris fra 679,00
Magic Motion Smart Kegel Ball Master Bækkenbundstræner
Få en stærkere bækkenbund og et endnu bedre sexliv med Smart Kegel Ball Master. Innovativ sensor. App-styret træning. Kan også bruges som parvibrator.
Pris fra 699,00
Nalone Miu Miu Fjernstyret Bækkenbundstræner
Den smarte 2-i-1 bækkenbundstræner og vibratoræg Nalone Miu Miu Kegel øger følsomheden under sex og pirrer dig med vibrationer. Med fjernbetjening. Ideel til parlege.
Pris fra 499,00
OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner - PRISVINDER
OhMiBod Lovelife Krush er en bækkenbundstræner, der udarbejder personlige træningsprogrammer til dig. Den styres via en app. på din mobiltelefon. Udover at bruge den til træning, kan den også bruges som almindeligt lystæg, da den kan vibrere på mange fors
Pris fra 1.095,00
Perfect PFE Bækkenbundstræner
Få stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer med Perfect PFE bækkenbundstræneren. Træner automatisk dine bækkenbundsmuskler gennem blid, elektrisk stimulation.
Pris fra 995,00
Perifit Kegel Bækkenbundstræner
Styrker din muskulatur og øger følsomheden i din skede.
Pris fra 1.299,00
Perifit Kegel Bækkenbundstræner
Styrker din muskulatur og øger følsomheden i din skede.
Pris fra 1.299,00
Perifit Kegel Bækkenbundstræner
Styrker din muskulatur og øger følsomheden i din skede.
Pris fra 1.299,00