Signe er blot 28 år, men har siden fødsel nummer 2 haft store problemer med at holde på vandet

Signe er blot 28 år, men har siden fødsel nummer 2 haft store problemer med at holde på vandet. Det hænger sammen med vægtøgning siger lægen, men lige meget h vad hun har gjort har det ikke hjulpet. Hun har nu trænet i 16 uger med vores gratis program og kan nu løbe en tur uden indlæg, hvilket er det største for hende i lang tid.

Der kan være mange årsager til at bruge vores produkter, som er henvendt og specialdesignet til både mænd og kvinder. Vandladningsproblemer og ønsket om et bedre sexliv er de primære årsager.

Typisk er der sammenhæng mellem inkontinens (i større eller mindre grad) og nedsat sexlyst. Det påvirker begge køn psykisk, når der ikke er kontrol over ens krop.

Når musklerne i underlivet strammes op, oplever både mænd og kvinder, at sexlivet bliver bedre. Det giver stærkere orgasmer, da følsomheden i underlivet øges.

Signe på 28 år er et godt eksempel på, hvordan et ønske om at slippe af med at dryppe betød, at hun fik livskvaliteten tilbage og større seksuel tilfredsstillelse.

”Mit største problem var det, at jeg blev nødt til at have indlæg i mine trusser for bare at løbe en tur. Jeg nød ikke motionen, men jeg gjorde det mest af alt fordi, min læge havde fortalt mig, at mine problemer hang sammen med vægtøgningen efter min 2. fødsel.

Jeg havde taget ekstra på i løbet af min anden graviditet, men da jeg altid har været aktiv anlagt, bekymrede det mig ikke. Jeg vidste, jeg kunne slippe af med de ekstra kilo igen efter graviditeten.

Da jeg begyndte at træne (uanset hvilken træningsform) dryppede jeg. Det var faktisk en skræmmende oplevelse. Det føles som om, din krop ikke rigtig er din, fordi du ikke har styring over den.

Jeg har altid være handlekraftig. Så jeg læste om inkontinens på nettet og lærte, at bækkenbundsmusklerne kan trænes. Herefter var det blot at finde den bedste forhandler, der kunne tilbyde mig den produktløsning, der kunne hjælpe mig bedst.

Det fandt jeg hos jer.

Jeg er ihærdig og målrettet og har trænet i 16 uger efterhånden med gratisprogrammet. Det er blevet en del af min træningsrutine i dag. Jeg kan løbe ture uden indlæg, og så er jeg kommet tættere på min kæreste igen.

Jeg tror, at træningen og resultaterne af den har haft både psykisk og fysisk betydning for mig.

Jeg nyder sex meget mere i dag. Det skyldes selvfølgelig også, at jeg slapper mere af mentalt”.

Prøv vores træningsprogram eller nogle af de produkter andre har brugt

GRATIS FRAGT
TensCare iTouch Sure Bækkenbundstræner - Hvid
Pris fra 999
GRATIS FRAGT
TensCare Perfect PFE Bækkenbundstræner - Hvid
Pris fra 1.195
GRATIS FRAGT
kGoal Boost Bækkenbundstræner til Mænd - Flere farver
Pris fra 1.595
GRATIS FRAGT
Elvie App-styret Bækkenbundstræner - Turkis
Pris fra 1.495
TensCare iTouch Sure Vaginal Probe Til iTouch Sure - Hvid
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
We Vibe We-Vibe Bloom Vibrerende Bækkenbundstræner - Orange
Pris fra 999
TensCare iTouch Sure Anal Probe til iTouch Sure - Hvid
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Perifit Kegel Bækkenbundstræner - Pink
Pris fra 1.295
GRATIS FRAGT
Perifit Kegel Bækkenbundstræner - Turkis
Pris fra 1.295
GRATIS FRAGT
kGoal App-Styret Smart Bækkenbundstræner - Blå
Pris fra 1.395
Empelvic Bækkenbundspude til Kvinder - Sort
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
OhMiBod Lovelife krush Kegel Balls - Pink
Pris fra 1.095
Indlæs flere