Om knib.dk

Knib.dk er en frivillig informationsside, med en mission om at skabe bedre dialog og muligheder for alle de danskere, der hver dag kæmper en kamp mod inkontinens. Et emne der desværre stadig er så tabu belagt at rigtig mange ikke går til lægen før det er for sent.
Vi har skabt Knib.dk af samme årsag. Her finder du nemlig artikler og information skrevet i et almindeligt og letforståeligt sprog.

Knib.dk er lavet for at samle alt den bedste information om træning af bækkenbunden. Både for mænd og kvinder. Mangler glemmer nemlig at mænd i lige så høj grad skal have fokus på træningen.
Vi går ligeledes mere i dybden med forskellige områder af inkontinens, det at blive ældre og giver dig råd og vejledning om brug af produkter til at forbedre din træning.

Vi samarbejder blandt andet med sexolog og jordmoder Vivi Hollænder og det velrenommerede sinful.dk, der leverer nogle af de bedste produkter til træning og som samtidig kan give råd og vejledning.

Vi arbejder 100% frivlligt. Knib.dk modtager en mindre provision, hvis en læser køber produkter. Denne omsætning bruger alene til driften af hjemmesiden.

En kommentar til “Om knib.dk”

Skriv en kommentar