Professionelle & Rådgivere

Er du rådgiver eller har blot interesse for at vise infografikken på din egen hjemmeside for at hjælpe flere til at få en sund bækkenbund er du velkommen til at hente filen her under og indsætte på din egen side. Det eneste vi beder om er at kildeangive ved at linke til enten www.knib.dk, www.lovejoy.dk eller begge sider.

14 kommentarer til “Professionelle & Rådgivere”

 1. Hej Knib.

  Mit navn er Røskva.
  For 2 måneder siden fødte jeg mit første barn og vil nu gerne begynde ,at træne min bækkenbund med kugler. Jeg har hørt at det skulle være godt med bækkenbundskugler, men er lidt i vildrede i forhold til hvilke jeg skal vælge, lige nu vipper jeg imellem Je Joue Ami bækkenbundskugler 3 stk eller jade æg fra sinfull.dk. Hvad tænker i vil være bedst, eller vil i anbefale et andet produkt?

  God dag.
  Mvh. Røskva

  Svar
  • Hej

   Du har helt ret i at kugler er gode. Jeg ville ikke vælge et jadeæg til træning. Det er mere nydelse.
   Prøv at se alle de her produkter der er beregnet til træning https://knib.dk/anbefaler/baekkenbundskugler

   Det er faktisk næsten ligegyldigt hvad du vælger, bare du laver knibeøvelser. Vi anbefaler oftest jeJoue sættet fordi de har 3 størrelser og vægte og dermed giver dig mest værdi

   Svar
 2. Hej Knib
  Jeg har aldrig haft problemer med inkontinens før og altid haft stærke bækkenbundsmuskler.
  Indtil jeg mødte en mand, der insisterende mente at jeg skulle opleve en sprøjteorgasme.
  Jeg syntes det var en lidt voldsom behandling jeg fik og efterfølgende har jeg skulle ud og dryppe af alt, alt for ofte. Har næsten hele tiden fornemmelsen af at skulle tisse.
  Jeg kan ikke holde på vandet, det løber bare ud og har problemer når jeg nyser eller hoster.
  Efter nogle dage blev det bedre, og jeg begyndte at læse lidt og lave øvelser og købte et æg. Måske ægget ikke sad helt rigtigt, for nu er det kommet tilbage.
  Det er meget ubehageligt.
  Kan det virkelig komme af det?- eller er der måske en anden forklaring?
  mvh. Allison

  Svar
  • Hej

   Det virker som om det kommer af andet end sprøjteorgasme eller også er den udført meget forkert og voldsomt.
   Uden at kunne sige så meget uden en læge, så vil jeg tro at det vender tilbage til normalen, hvis det er inden for de sidste 2-4 dage.

   Men er det ikke det så kan det tyde på at det enten er faldet sammen med inkontinens eller har udløst det.
   Her anbefaler vi at du søger læge. Træning hjælper altid og kan aldrig fravælges hvis man vil have en sund bækkenbund, men det skal ikke bruges frem for korrekt lægelig vurdering hvis der er mistanke om andet en tidens tand.

   Svar
  • Hej Lillian
   Tak for din kommentar.
   Skedeprutter er helt naturligt og opstår som oftest ved samleje, fordi der skubbes luft ind i skeden og så skal de jo altså ud igen.
   Dog er der nogle der lider af nedsunkenlivmoder eller på anden måde slappe muskler der gør at det kan ske selv uden at have sex.

   Da vi ikke er læger, vil jeg anbefale dig at tale med en om det. Eventuelt en jordemoder.
   Vi kan dog altid sige at det aldrig er for sent at træne din bækkenbund og muskler der også. Jo strammere du er jo færre gener har du.
   Bare husk at du ikke overgøre det. Det kommer ikke natten over.

   mvh. team Knib

   Svar
 3. Hej
  Der er godt nok mange forskellige træningsredskaber som f.eks. Elvie. Er der en I har bedst erfaring med??
  Er der evt. en der er dansk produceret?? Jeg har hørt at der var et dansk firma som arbejdede på en. Er det noget I har hørt om??

  På forhånd tak
  Stine

  Svar
 4. Hej
  jeg er 43 år og vil igang med bækkenbunds træning, da jeg ikke kan holde tæt så længe af gangen og det er faktisk ofte selve anus der ikke lukker hårdt nok i 🙂
  er det de samme øvelser som de alm. knibeøvelser, eller skal der bruges andre, til den bagerste indgang?

  det skal lige siges at jeg ingen børn har og jo derfor ikke har været igennem en fødsel.

  på forhånd tak for hjælpen

  Venlig hilsen
  Louise Sommer

  Svar
  • Hej Louise
   Når det drejer sig om anal inkontinens skal du søge læge med henblik på en henvisning til speciallæge. her hjælper almindelige knibeøvelser desværre ikke.
   Det skader dog ikke at træne din bækkenbund generelt da alle muskler aktiveres.
   men for at behandle anal inkontinensen opfordre vi til snarest at søge hjælp hos din praktiserende læge. Jo før der gøres noget jo før kan du få et bedre liv.

   De bedste hilsner Knib.dk

   Svar
 5. Hej jeg er en kvinde på 57 jeg har døjet det meste af mit liv med indkontinens jeg har fået operation for det men jeg kan stadig ikke rigtig holde på vandet jeg har gået hos en kommunal fysioterapeut og så har jeg været hos en jeg selv betalt for dyrt (meget bedre ) men jeg har aldrig trænet meget eller med noget og jeg tror at jeg gør noget af det forkert jeg oplever at nå jeg har drukket vand har jeg meget svært ved at holde på mig end hvis jeg drikker kaffe kan jeg være med her og træne og bliver der sendt noget til en eller hvordan det er vigtigt et tabu for mig det her for jeg syndes nogen gange jeg lugter lidt af tis Tina

  Svar
  • Hej Tina

   Tak for din kommentar og hvor er vi kede af at høre at til trods for operation, at du stadig døjer med det.
   Det er utrolig svært for os at vurderer noget, når du igennem så lang tid har haft problemer.

   Det eneste vi kan sige er at jo mere man træner – også inden problemerne rammer, jo bedre er det. Det er en muskel og som alt andet skal de trænes.
   Vi anbefaler normalt altid at starte med kugler og se om de virker og hvis ikke så prøve nogle produkter der er målrettet slappe muskler. Det kunne være dem her https://www.knib.dk/baekkebundstraener-professionel-hjaelp-din-baekkenbund/

   Med ønske om alt det bedste

   Team Knib

   Svar

Skriv en kommentar