Æg – til hverdag og fest

Colorful painted easter eggs in brown basketEn god måde for kvinden at styrke bækkenbundsmuskulaturen på er, at investere i et sexlegetøjs-æg, enten med eller uden vibrationer. Disse trænings og lege-æg er til både hverdag og fest – forstået på den måde, at du kan benytte ægget til at varme dig selv op med seksuelt, inden din partner fx kommer hjem fra arbejde.

Alternativt, der er tanden mere festligt, kan sexlegetøjs-ægget ligeledes benyttes af parret i fællesskab – og i princippet hvor som helst, ude som hjemme, man nu engang finder lyst til at peppe sexlivet op. Dette lader sig dog næsten udelukkende gøre med de fjernbetjente æg, mens æg med ledning og/eller uden vibrationer er klart bedst til træningsbrug og hjemmeleg.

Overset lege- og træningsredskab

Dette sexlegetøjs-produkt, der skal benyttes vaginalt og derfor udelukkende henvender sig rent fysisk til hende, er et forholdsvist overset stykke erotisk legetøj, man både solo og som par kan have stor glæde og tilfredsstillelse ud af. Og nej, det gælder ikke kun æg-bæreren, altså kvinden, men i høj grad også partneren. Specielt hvis vedkommende tænder på at have fingeren på (fjern)kontrollen.

Til sidste et lille tip, en god ide, hvis du er det mindste i tvivl om, om dit vibrator-æg nu også er helt vand- og saft-tæt. Der er nemlig altid en lille risiko for, at væske under brug kan trænge ind via samlinger. Dette kan helt undgås, hvis ægget pakkes ind i et kondom, inden det sættes på plads oppe i skeden. Husk desuden på, at vibrator-æg (også) er yderst velegnede som klitorisvibratorer.