Menu

iEase – Et rigtigt træningsapparat til bækkenbunden

Hvis du ønsker et professionelt apparat til træning af bækkenbunden, så er iEase det helt rigtige.
Her træner du selv ved hjælp af en oppustelig pude på den vaginale indsats. Der kan tilkøbes flere, så apparatet kan deles, og så er der indbygget træningsprogram i den.
iEase har fået stor anerkendelse og roses i store vendinger i alle tests. Du kan f.eks. læse om den på disse blogs

Læs mere om iEase Bækkenbundstræner her

iease-3

iEase – Den lille computer der hjælper dig

iEase består af en lille computer, kontrolstation med display og en oppustelig probe, der lige så forsigtigt indføres i skeden – og som så måler, hvor kraftigt man klemmer om den.
Hele vejen igennem træningen, som når man guides af sin GPS i bilen, holdes man i hånden af en sød damestemme, der fortæller hvornår man skal spænde og slappe af igen.
Et supermoderne træningsredskab henvendt til hende, som ønsker effektiv træning af bækkenbunden, uden brug af elektriske stimulanser. Computeren gemmer  løbende de informationer, den modtager under ens træning, så man hele tiden kan følge med i de fremskridt, man gør. Fagre nye verden.

Du finder ganske enkelt ikke noget bedre, hvis du vil træne korrekt og professionelt. Selv sexologer, jordmødre og hospitalsvæsenet er begejstrede. Se mere om iEase bækkenbundstræner her

Du kan bruge den både liggende og stående. Er du nybegynder eller har svært ved at holde på noget ved hjælp af dine muskler alene, så anbefaler vi at du lægger dig på en sofa, gulv eller i din seng. Sørg for at du har hovedet lidt hævet og bøjede ben. ligesom når du skal træne uden hjælp.

Nu har du nemmere ved både at følge med på skærmen og når du skal indstille den så du kan komme igang.
iEase er virkelig nem at bruge og når du lige giver den en chance vil du straks kunne mærke at du rent faktisk begynder at knibe korrekt. Se det som en livsvarig investering i et godt helbred og bedre sexliv. Du kommer kun til at fortryde hvis du ikke træner 🙂

Anmdelser
Dato
Beskrivelse
Den virker vildt godt og er nem at bruge
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
7 Comments
 1. Mette
  • Knib.dk
   • Mia
    • Knib.dk
 2. Anna