iEase – Et rigtigt træningsapparat til bækkenbunden

Hvis du ønsker et professionelt apparat til træning af bækkenbunden, så er iEase det helt rigtige.
Her træner du selv ved hjælp af en oppustelig pude på den vaginale indsats. Der kan tilkøbes flere, så apparatet kan deles, og så er der indbygget træningsprogram i den.
iEase har fået stor anerkendelse og roses i store vendinger i alle tests. Du kan f.eks. læse om den på disse blogs

Læs mere om iEase Bækkenbundstræner her

iease-3

iEase – Den lille computer der hjælper dig

iEase består af en lille computer, kontrolstation med display og en oppustelig probe, der lige så forsigtigt indføres i skeden – og som så måler, hvor kraftigt man klemmer om den.
Hele vejen igennem træningen, som når man guides af sin GPS i bilen, holdes man i hånden af en sød damestemme, der fortæller hvornår man skal spænde og slappe af igen.
Et supermoderne træningsredskab henvendt til hende, som ønsker effektiv træning af bækkenbunden, uden brug af elektriske stimulanser. Computeren gemmer  løbende de informationer, den modtager under ens træning, så man hele tiden kan følge med i de fremskridt, man gør. Fagre nye verden.

Du finder ganske enkelt ikke noget bedre, hvis du vil træne korrekt og professionelt. Selv sexologer, jordmødre og hospitalsvæsenet er begejstrede. Se mere om iEase bækkenbundstræner her

Du kan bruge den både liggende og stående. Er du nybegynder eller har svært ved at holde på noget ved hjælp af dine muskler alene, så anbefaler vi at du lægger dig på en sofa, gulv eller i din seng. Sørg for at du har hovedet lidt hævet og bøjede ben. ligesom når du skal træne uden hjælp.

Nu har du nemmere ved både at følge med på skærmen og når du skal indstille den så du kan komme igang.
iEase er virkelig nem at bruge og når du lige giver den en chance vil du straks kunne mærke at du rent faktisk begynder at knibe korrekt. Se det som en livsvarig investering i et godt helbred og bedre sexliv. Du kommer kun til at fortryde hvis du ikke træner 🙂

7 kommentarer til “iEase – Et rigtigt træningsapparat til bækkenbunden”

  • Hej Mette

   Det korte svar er Ja det gør de. Det kræver at du bliver ved og ikke tror at en gang er nok. Den er en muskel der skal trænes og det tager tid 🙂
   Men det er nemmere og hurtigere end ved at gøre det selv eller med kugler.

   • Får man et lige så godt resultat med EMS, som hvis man feks brugte kugler eller lignende? For der er nogen der siger man får ringere effekt af EMS og ikke bliver lige så stærk.

    • Vi anbefaler altid at starte træningen med kugler, men hvis du har svært ved at lave korrekte knobeøvelser anbefaler vi EMS produkterne.
     Du opnår samme træning med kugler som med EMS, men du lærer selv din krop at gøre det når det er med manuelle kugler. Derved kan det “føles” bedre.
     EMS stimulerer musklerne og dermed samme træning. Det føles bare ikke på samme måde

 1. Jeg har brugt iEase af flere omgange, da jeg oplevede en løshed efter fødsel af 3 store børn for år tilbage. Efter flere ugers brug kunne jeg mærke en tydelig forskel og sensitiviteten i muskulaturen omkring anus, skede og i selve bækkenbunden betød en markant forskel under sex. Jeg kan klart anbefale, at man bruger iEase eller andre muligheder for at optræne en slap bækkenbund og styrke muskulaturen. Det er også videnskabeligt dokumenteret, at det kan være med til at hindre, at kvinden får fremfald af livmoder og blære senere i livet.

Der er lukket for kommentarer.