Tilmeldingsformular

Tilmeldingsfristen til selve undersøgelsen var den 10. Juli 2014. Alle der har tilmeldt sig efter denne frist er ikke kommet i betragtning til denne undersøgelse, men vi gemmer alle der tilmelder sig således at vi kan kontakte dig, når vi laver nye undersøgelser. Du bliver automatisk en del af vores bækkenbunds panel.

Så skynd dig alligevel at blive skrevet op, da vi helt sikkert skal bruge mange hundrede kvinder i fremtiden til at svare på spørgsmål eller deltage i andre former for undersøgelser.

Som medvirkende i undersøgelsen modtager du inden opstart et sæt gratis bækkenbundskugler, sponseret af Lovejoy.dk, og en tilhørende, gratis træningsguide, samt modtager i løbet af undersøgelsesperioden en række korte spørgeskemaer med afkrydsningsmuligheder.

Ved tilmelding til enten undersøgelsen omkring 100 kvinder som annonceret eller generelt til vores panel, accepterer du samtidig at du kan modtage maksimalt en mail fra knib.dk eller knib.dk partner med enten uddybende spørgsmål eller et godt tilbud

(Ved flere end 100 tilmeldinger forbeholder Knib.dk sig retten til at vælge de 100 kvinder, der skal medvirke i undersøgelsen).

107 kommentarer til “Tilmeldingsformular”

 1. Hej jeg vil gerne være med i undersøgelsen, jeg har født 4 børn, og er rigtigt træt af mit bækken er så dårligt, jeg går til boksning 2 gange i ugen, men jeg kan ikke være med til at sjippe, for så skal jeg på wc hele tiden, eller jeg tisser i bukserne flovt. Med venlig hilsen Maria

  Svar
 2. Efter jeg har fået fire børn ønsker jeg virkelig og få mit underliv tilbage igen som før jeg fik børne

  Svar
 3. Håber at opnå en stærkere bækkenbund! Efter 2 graviditeter med bækkenløsning, har det været svært at blive smertefri og komme på plads igen!

  Svar
 4. Hej ,

  Jeg er en kvinde på 23 år som for 4 år siden fik en dejlig datter
  Desværre fulgte smerter i ryggen og nedsat følsomhed under sex .. Måske det her er løsningen ??

  Hilsen Camilla

  Svar
 5. Efter at ha født har jeg fået ondt i lænden og har decideret svært ved at sove pga smerter, samtidig med at når jeg nyser, træner eller bare generelt skal tisse konstant

  Svar
 6. Har udfyldt alle felter men kan ikke trykke tilmeld nogen steder…???!!! Hvordan tilmelder man sig så?

  Svar
 7. Hej Knib.dk

  Jeg ønsker at være med i jeres undersøgelse, da jeg har døjet med bækken smerter i over 6år, efter en graviditet.Det er en stor fysisk barirre for mig, da jeg ikke kan være fysisk aktiv som jeg meget gerne vil være. Har været igennem mange forskellige fysioterapeuter uden held, mr scanning uden held. Min egen læge er ude i at det er kroniske smerter som jeg må leve med resten af mit liv, men jeg vil næsten gøre alt for at blive “normal” igen, derfor melder jeg mig til jeres undersøgelse.

  Svar
 8. Jeg har nedsunken livmoder og døjer med smerter i livmoderen op til menstruation.
  Jeg har svært ved at mærke om jeg kan knibe rigtigt, når jeg laver knibeøvelser.
  Det samme under samleje

  Svar
 9. Vil gerne udvælges til undersøgelsen da jeg har hørt meget godt om knibe øvelser og tænker at ved at tilmelde mig dette spændende projekt ville det være en fantastisk mulighed for mig at komme igang. Jeg er mor til et barn og kan jo godt mærke forskel på nu og før.
  Derudover har jeg en del problemer med ryggen og specielt i forbindelse med menstruation har jeg nogle gange store smerter i underliv og lænden.
  Mvh Liva

  Svar
 10. Jeg er meget interesseret i at være med i undersøgelsen. Da min kæreste og jeg først lige har fået vores egen lejlighed, har jeg lysten til at prøve noget nyt mht kroppen og sex, som jeg ikke havde da jeg stadig boede hjemme, håber jeg er én af de heldige kvinder der bliver valgt.

  Svar
 11. Kunne være fedt og prøve og se om det hjælper og vil håbe det kunne hjælpe på min smerter i underlivet og ryggen!

  Svar
 12. Jeg har tit smerter i underliv, og lænden.. Jeg kan ikke slippe af med det.. Har prøvet at træne bækkenbund, men er ikke sikker på at jeg gør det rigtigt. Jeg har et aktivt sexliv, med min kæreste.. Men må dog stoppe nogengange pga. Smerter, hvilket jeg jo synes er rigtig ærgerligt. Hvis andre har det som mig, og jeg kan være med til at hjælpe. Så vil jeg hellere end gerne det. Så har jeg desuden også kun deltidsarbejde lige nu, så har rigeligt med tid til det.

  Svar
 13. Jeg vil gerne deltage i jeres undersøgelse da jeg har født for 8 uger siden, og står overfor en opgave med at få genoptrænet min bækkenbund.

  Svar
 14. Jeg kan godt tænke mig at være med i denne undersøgelse, da jeg godt ved at man skal træne sin bækkenbund men jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal komme i gang

  Svar
 15. Min kæreste siger at jeg er “stram nok” men jeg håber på at komme til at deltage så jeg kan komme til at undgå mine smerter i ryggen, ondt ved væske samling i blæren og nedsat følelse under samleje.. Noget jeg faktisk ikke vidste man kunne have ved ikke at have trænet bækkenbunden :/

  Svar
 16. Jeg er 19 år, har en søn på et år og har efter graviditet og fødsel ikke fået trænet. Jeg har besvær under sex og har ondt i lænden.

  Svar
 17. Har for 2 uger siden født 2. Barn – dette er derfor en super mulighed for at få genoptrænet optimalt, hvilket jeg ikke fik gjort efter 1. Barn

  Svar
 18. Har haft svær bække bunds løsning ved alle fødsler (3)
  Og syns nu det er ved at give problemer med urin

  Svar
 19. Har brug for hjælp til at få gjort noget ved problemet……..haft problemer siden jeg blev levertransplanteret og får medicin

  Svar
 20. Tusind tak alle sammen for jeres interesse i vores undersøgelse. Det er yderst vigtigt at I får tilmeldt jer med alle oplysninger på ovenstående formular, da det alene er den vi går efter når der skal udvælges deltagere.
  Hvis du har problemer med tilmeldingen kan du eventuelt prøve dette link: http://nyheder.lovejoy.dk/h/t/008F0B996F6E88FB

  Med venlig hilsen
  Knib Teamet

  Svar
 21. Ønsker at deltage da jeg synes det er svært at få et stærkt underliv efter 3 fødsler..
  Min læge er meget efter mig med træning men knib er svært selvom hun siger jeg kniber ordentlig.. Så deltager glædeligt så jeg ikke skal tisse hele tiden og føle jeg kommer for sent på toilettet.. En hverdag uden trusse indlæg vil være skønt!

  Svar
 22. Jeg forstuvede mit bækken under fødsel af mit andet barn og har siden døjet med at bækkenet låser sig fast ved vrid. Ville være så fantastisk hvis det kunne undgås, så jeg kunne spille fodbold med ungerne.

  Svar
 23. Jeg vil også gerne deltage, da jeg har været inkontinent i mange år og tit hasr været meget generet/flov over det.

  Svar
 24. Efter at have født for snart 20 år siden har jeg ikke fået min bækkenbund trænet ordentlig op igen og nu begynder jeg at kunne mærke konsekvenserne af det hvis jeg nyser eller lign.

  Svar
 25. Nic, der er ingen “send” knap, men jeg vil da gerne være med. Jeg er 50 år og har ingen problemer – endnu!

  Svar
 26. Lige det jeg mangler støtte til at komme i gang med. Efter 6 fødsler er det hårdt tiltrængt. Så håber på at blive en af de udvalgte. Har set hos pårørende, hvad det kan udvikle sig til, hvis der ikke sættes ind i tide, så er meget interesseret i af deltage. Venter med glæde på et forhåbentligt positivt svar.

  Svar
 27. Vil rigtig gerne være med da jeg har født 3 børn og da jeg fik børn var der ik fokus på at man skulle træne bækken bund

  Svar
 28. Synes det kunne være dejligt at få professionel hjælp til træning af knibeøvelser.

  Svar
 29. Håber at få lov til at være med. Vil gerne deltage da jeg aldrig har fået trænet efter mine 2 fødsler. Ser dette som en hjælp til at gøre noget ved problemet 🙂

  Svar
 30. Orgasmer er glimrende knibeøvelser. Lav dine egne knibeøvelser, når du vasker op, ser TV, sidder i toget…. Du kan gøre det alle steder. Bare gør det.

  Svar
 31. Jeg fik barn for ca fire år siden, og har ikke trænet så flittigt som jeg burde have gjort. Og er ked af at jeg til tider ikke kan holde på vandet nå jeg nyser og løfter tungt på mit arbejde hvis jeg ikke lige er opmærksom på at knippe sammen først.. Ikke altid jeg nå det..

  Svar
 32. Har selv problemer ved gentagne nys og løft. Har tænkt på bækkenbundskugler til træning så det vil være super at få lov til at være med til at teste.

  Svar
 33. Hej knib.dk. Jeg vil gerne være med i jeres undersøgelse, da jeg har ryg og lænde smerter efter min fødsel. Desværre har jeg også nedsunket blærer og livmodre, da jeg ikke har været bevist om knibeøvelser og hvor meget det enlig betyder. Det vil dog være rart at få lidt hjælp til den rigtig teknik.

  Svar
 34. Hjælp, det bare fylder så meget – fysisk og psykisk – og jeg skammer mig meget over problemet. Kan overhovedet ikke træne, lave pludselige bevægelser, lege, danse eller indtage den anbefalede daglige mængde væske. Min livskvalitet er i bund. Hjælp mig.

  Svar
 35. Trænger i den grad til at få trænet bækkenbunden. Har født 2 børn indenfor 2,5 år, og svær overvægt i ca 5 år har desværre ikke haft en gavnlig effekt på min bækkenbund.

  Jeg har det sidste års tid smidt 34 kg via kost og motion. Er for nylig startet med at Løbetræne, og har planer om at starte mit første halv marathon i år, men det er ikke nemt at gennemføre løbet når man skal tisse for hver 4-5 km/”småtisser” i bukserne hele tiden

  Svar
 36. Jeg kunne godt tænke mig at være med. Jeg har født 2 børn hvor den sidste var rigtig hård.
  Jeg er rigtig ked af at jeg ikke kan nyde sex på den samme måde som før barn nummer 2.
  Dette giver mig nogle udfordringer mht ægteskabet
  Glæder mig til at prøve programmet
  God sommer 🙂

  Svar
 37. Tror jeg er repræsentativ for min generation (1951) – i kølvandet på 2 fødsler og absolut ingen opmærksomhed på den slags problemer, før nu – hvor konsekvenserne bliver synlige.

  Svar
 38. Efter 3 fødsler ( fik mit 3 barn for 4 mdr. Siden ) , vil jeg gøre meget for at få styr på den rigtige måde at træne på. Syntes ikke jeg ved om jeg kniber korrekt, så noget hjælpe til dette ville være rigtig godt

  Svar
 39. Jeg er træt af, at efter 2 fødsler, kan jeg ikke engang kan løbe efter bussen, uden at tisse i bukserne. 🙁

  Svar
 40. Efter jeg fik fjernet livmoderen har jeg haft problemer med at holde tæt ved host og nys. Det er frustrerende ikke at kunne opnå en tilstrækkelig tæthed /tryghed ved traditionelle knibeøvelser. Jeg er SÅ klar til at deltage 🙂

  Svar
 41. Jeg har accepteret, at jeg ikke kan hoppe på trampolin med mine to børn mere. Men nu kan jeg ikke en gang løbe mere uden problemer. Så jeg vil rigtig gerne deltage.

  Svar
 42. Har problemer med underlivet efter to hårde fødsler. Føler at mit underliv er sunket og trænger i den grad til at blive trænet op igen.

  Svar
 43. Jeg har født og er nu klar til at træne bækkenbunden op igen.
  Jeg vil meget gerne deltage og dermed hjælpe med resultater til undersøgelsen. Det lyder spændende 🙂

  Svar
 44. Vil meget gerne være med. Har i omgange været indlagt, hvor jeg har haft kateder. Min læge har kun kunnet give mig instruktioner i knibeøvelser, men det giver ikke rigtig nogen hjælp. En hverdag uden små uheld og trusseindlæg vil være lykken.

  Svar
 45. Lider selv af nedsynkning som jeg er sikker på kan forbedres… Derudover arbejder jeg selv som Jordemoder, og vil gerne anbefale noget jeg selv ved der dur, hvis det gør

  Svar
 46. Børnefødsler, travl hverdag, at blive ældre men ikke mindst at passe på min krop. Jeg danser en del men synes jeg kommer til at bruge unødigt meget fokus på bækkenbunden under dans. Jeg laver knibeøvelser fra tid til anden men vil gerne have det i system

  Svar
 47. Hej
  jeg vil meget gerne deltage i undersøgelsen,da jeg efter to fødsler hvoraf den anden var med tvillinger som tilsammen vejede 6.9kg.og efterfølgende er blever opereret for diskoprolaps 2gange har jeg problemer med at holde på vandet .og derfor altid planlægger mit væskeindtag hvis jeg ved jeg skal ud hjemnefra.

  Svar
 48. Hej. Efter 4 graviditeter og derefter massiv overvægt er min bækkenbund godt overbelastet. Det ville bestemt være rart, hvis der bliver gjort noget for at forebygge urininkontinens og smerter.

  Svar
 49. Vil bare gerne træne så der ikke kommer problemer frem over. Samt hvis det kan bevise noget så andre kan bruge den viden vil det jo være perfekt.

  Svar
  • Det er rigtig dejligt Rikke.
   Ansøgningsfristen er desværre lukket for nu, men hold øje med siden. Der kommer nye undersøgelser.

   Kærlig hilsen
   Knib.dk

   Svar
 50. Jeg har født fire børn – sidst for 25 år siden, og jeg har ingen problemer nu, men kan da mærke jeg skal koncentrere mig om at knibe, mere end tidligere, så jeg ser det her som profylakse, og tror måske det er nemmere, når du skal “holde fast” om noget, mens du kniber 😉

  Svar
 51. Hej
  Har i uge avisen den 20/8-2014 set annoncen om at knib.dk søger testpersoner. Blev dog noget skuffet, da jeg så komme ind på siden og ser at tilmeldingsfristen for længst er overskredet. Hvad er der lige gået galt her???

  Svar
  • Hej Maybritt.

   Desværre har ugeavisen i Aabenraa valgt at bringe en historie baseret på vores pressemeddelelse måneder efter alle andre medier 🙂
   Dette er offentliggjort i blandt andet BT og Ekstrabladet tilbage i Juni måned
   Vi beklager fejlen meget og vil kontakte ugeavisen

   mvh. Knib.dk

   Svar
 52. Hej
  Jeg har født 5 dejlige børn, hvoraf den yngste nu er 4 år.
  Jeg er aldrig kommet i gang med at genoptræne bækkenbunden og betaler nu prisen.

  Svar
 53. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at styrke min bækkenbund. Har født 3 børn og dyrker løbetræning på højt plan. Vil gerne forebygge inkontinens og forbedre mit sexliv

  Svar

Skriv en kommentar