Hvorfor bækkenbundsøvelser er vigtige for mænd

Mange mænd tror fejlagtigt at bækkenbundsøvelser kun er noget som kvinder kan drage nytte af at gøre. Men der er også mange snuhedsmæssige årsager til, at det kan være en god overvejelse for mænd i alle aldre. Du bør derfor ikke føle dig pinlig berørt eller akavet omkring, at prøve dig af med det.

Der findes mange forskellige øvelser til at træne bækkenbunden og hvilke øvelser som bedst passer dig, er det selvfølgelig kun dig, som kan finde ud af. Men det vil altid være en god overvejelse, hvis du kombinerer flere øvelser sammen. Dette vil give dig den bedste bækkenbundstræning og give de bedste sundhedsmæssige fordele.

Vi har her samlet en oversigt over en håndfuld årsager til, at bækkenbundsøvelser også er vigtige for mænd. Læs med her og bliv klogere.

Bækkenbundstræning hjælper mod tidligt sædafgang

Noget som mange mænd har oplevet eller døjer med er tidligt sædafgang. Dette er også noget som gode bækkenbundsøvelser kan hjælpe med. Vi har vel alle før prøvet, at vi har haft sex i Hovedstaden eller andre steder i Danmark og har oplevet, at det desværre er gået lidt for hurtigt.

Det vil faktisk ikke kun hjælpe med at modarbejde tidligt sædafgang. Bækkenbundsøvelser vil også kunne hjælpe mod rejsningsproblemer. Dette er noget mange ældre mænd døjer med. Hvis du derfor selv er ældre, vil det være en god overvejelse, hvis du begynder at træne din bækkenbund. Det vil i hvert fald kunne hjælpe dig til at mindske problemet, eller helt komme det til livs.

Hjælper mod inkontinens

Et andet problem som mange ældre mænd døjer med, er inkontinens. Dette vil også kunne forbedres, eller helt kommes til livs, hvis du lider af inkontinens. Hvor mange af os har ikke før prøvet at have vandladningsproblemer i det værst tænkelige tidspunkter. F.eks. under en massage i København, mens man har været ude og cykle eller været en tur oppe og træne, hvor man pludselig har kunne mærke sine vandladningsproblemer.

Med den helt rette træning af bækkenbunden kan vandladningsproblemer nemlig formindskes, hvis ikke helt kommes til livs. Dette variere selvfølgelig fra person til person, hvor meget de kan hjælpe mod deres inkontinensproblem. Men ligegyldigt hvad, vil det være en god overvejelse at træne sin bækkenbund, for at hjælpe mod sine vandladningsproblemer.

Bækkenbundsøvelser for mænd – ikke et tabu

Selvom nogle mænd vil have problemer med at indrømme de sidder med disse slags problemer, er det dog intet tabu at hverken indrømme eller arbejde med. Det værste der kan ske, ved at indrømme at man har et problem, vil trods alt være at man kan få hjælp med det. Du vil på internettet kunne finde mange måder hvorpå du kan træne din bækkenbund godt og grundigt. Du bør derfor ikke holde dig tilbage, hvis du oplever problemer med enten tidlig sædafgang eller inkontinens. Det smarteste vil dog altid være at besøge en læge og den helt rette hjælp med problemet.