100 kvinder søges til studie

Hjælp os med at hjælpe mange andre…..!

100 kvinder, der ikke er vant til at træne bækkenbunden, søges til unik undersøgelse af, i hvor høj grad træning med bækkenbundskugler styrker bækkenbundsmusklen.
Alle deltagere vil være 100 procent anonyme og modtager hver et sæt gratis bækkenbundskugler.   

I samarbejde med webshoppen med salg af sexlegetøj, Lovejoy.dk, efterlyser vi nu 100 voksne kvinder (over 18 år) til unik, dansk bækkenbunds-undersøgelse, der vil løbe over små tre måneder (12 uger).

Undersøgelsen går ud på at finde ud af, hvor effektivt man som kvinde kan træne sin bækkenbundsmuskel ved brug af bækkenbundskugler.

Vælger du at springe med på undersøgelsen, hvor din træning og oplevelser med træningen ikke kun vil hjælpe dig selv, men fremadrettet bidrage til at hjælpe mange andre, modtager du HELT GRATIS et sæt lækre bækkenbundskugler, sponsoreret og leveret af Lovejoy.dk.

Hjælp dig selv – og andre 

For at få det mest ægte og retvise resultat af, i hvor høj grad at træning med bækkenbundskugler hjælper og gavner bækkenbunden, er vi interesseret i at få kontakt med kvinder i alle aldre, der endnu ikke er kommet i gang ed at træne bækkenbunden.

Om du oplever gener i forbindelse med en allerede svækket bækkenbund eller ej, betyder i denne forbindelse ikke det store. Undersøgelsen går primært går ud på, om – og ikke mindst hvordan – man helt personligt oplever eventuelle fremskidt i forhold styrkelse af bækkenbundsmusklen i løbet af undersøgelsesperioden. Samt evnen til i samme periode og træne med sine bækkenbundskugler.

I løbet af undersøgelsen, hvor du med jævne mellemrum, gerne 3 – 4 gange om ugen, 5 – 10 minutter ad gangen, skal træne med dine kugler derhjemme (som deltager modtager du naturligvis instruktioner og anbefalinger omkring, hvordan man bedst benytter kuglerne), vil vi cirka 1 – 2 gange om måneden maile dig et kort spørgeskema, hvor du bedes krydse af.

Lige som vi også rigtig gerne ser, at du helt kort ”skriver dagbog” omkring dine oplevelser og erfaringer, lige nu og her, med træningen. Væsentlige data og informationer, der i sidste instans vil bidrage til de endelige konklusioner, der kort efter endt undersøgelse vil blive publiceret her på Knib.dk.

Stine fra Lovejoy.dk siger…..! 

”Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe med bækkenbundskugler til deltagerne i denne her undersøgelse, og samtidig er vi spændte på tilbagemeldingerne omkring gode og måske mindre gode oplevelser med kuglerne.

Sådan en undersøgelse giver os nemlig en unik mulighed for fremadrettet at give den danske kvinde både mere fyldestgørende og bedre vejledning omkring brugen af bækkenbundskugler helt generelt.

Lige som vi endnu bedre end i dag vil være i stand til at vælge og vrage imellem nye typer af produkter til træning af bækkenbunden, der kommer på markedet i årene fremover” siger Stine Øster, produktansvarlig og medindehaver af webshoppen med sexlegetøj, Lovejoy.dk.

”Lige nu glæder vi os bare rigtig meget til at få sendt de mange sæt bækkenbunds-kugler ud til de deltagende kvinder” slutter Stine Øster.

Ingen medvirkende i undersøgelsen vil hverken under eller efter undersøgelsens afslutning blive nævnt ved navns nævnelse. Alle medvirkende deltager 100 procent anonymt.  

Tilmeldingsfristen var den 10. Juli 2014.
Alle der skal deltage i undersøgelsen får direkte besked på mail i løbet af 14 dage

96 kommentarer til “100 kvinder søges til studie”

 1. Hej.
  Jeg vil gerne deltage i denne undersøgelse, da jeg gerne vil træne mit bækkenbundsmuskel op.
  VH Jeanette Hoodt

 2. Hej, jeg vil gerne være med i studiet. Jeg er 50 år, har 3 børn på 16-23-26. Jeg træner i perioder bækkenbunden og glemmer det så i perioder.
  Det generer mig i hverdagen, ved at jeg ikke kan løbe længere ture, uden at skulle sikre mig at have trussebind/bind på for at sikre at jeg ikke returnere med en våde trusser.
  Jeg har senest været ved fysioterapeut i 2013 for et forløb med selvtræning og undersøgelse hos hende.

  VENLIG HILSEN

 3. Hej, jeg vil også meget gerne deltage. Døjer med problemet håber I kan give mig den hjælp jeg mangler. Har været henvist til fysioterapeuter der gav en pjece og gå hjem og øv – Uden held.

 4. Vil i alder af 48 år meget gerne deltage 😉 grundet begyndende mini lækage ;-(((

 5. og vær venlig at fjerne mine ovenstående kommentar. jeg er ikke interesseret i at mit navn kan ses offentligt

 6. Hej.
  Jeg vil gerne melde mig som deltager i undersøgelsen, men når jeg trykker på linket, kommer jeg ingen vegne.
  Mvh Line Kjær

 7. Jeg vil gerne deltage. Er 66 år har født 3 børn. Har nyligt været ved gyn. og fik besked på at træne bækkenbund. Har svært ved at fastholde træningen, håber på at kuglerne kan hjælpe. m.v. h Dorte

 8. Hej 🙂
  Jeg kan ikke finde tilmeldingsformularen på det link som i beskriver
  Venlig hilsen
  Birgit Jensen

 9. Jeg vil gerne deltage i undersøgelsen. jeg har tit bestemt at jeg skal træne bækkenbund hver dag. men, glemmer det desværre ofte. jeg er 66 år og har født 2 børn.

 10. Jeg vil tilføje , at jeg også af og til har problemer med at holde på vandet .,Så når det sker er det ikke altid jeg når på toilettet. øv

 11. jeg fik desværre ikke skrevet den rigtige e-mail i går. men jeg vil meget gerne deltage. hilsen Tove

 12. Hej
  Jeg er også interesseret i at deltage i undersøgelsen – jeg er 52 år, og har født 3 børn, – og har daglige gener på grund af en slap bækkenbund

 13. Hej:)
  Jeg vil meget gerne deltage i forsøget, da jeg har svært ved at holde mig, og min bækkenbund er blevet slap. Hvis jeg skal lave bestemte former for fysisk aktivitet, kan det også være svært for mig at holde på vandet .

 14. Jeg er 75 år og har ind imellem problemer, uden at jeg altid ved hvorfor (host, nys o.s.v.). Jeg vil gerne prøve at træne
  lidt mere. Indtil nu har jeg trænet, når jeg venter på grønt lys, og når jeg står i kø!
  Venlig hilsen Lis N.

 15. Hej
  Vil gerne deltage i forsøget, har også født 3 gange.

  Med venlig hilsen
  Conny

 16. Hej – Jeg vil gerne deltage i undersøgelsen, blanndt andet pga følelsen af at “tabe” underlivet

 17. jeg kunne godt tænke mig at prøve de der bækkenbunds kugler
  hvis I ikke allerede har fået nok testpersoner

 18. Jeg vil rigtig gerne deltage i projektet. Jeg har ofte svært ved at holde på vandet, og min mand og jeg har svært ved det seksuelle

 19. Jeg vil meget gerne deltage, da min bækkenbund er blevet slab efter jeg fik min livmoder fjernet for ca. et år siden. Jeg glemmer at knibe og har derfor svært ved at holde mig. Håber at kuglerne kan hjælpe mig.

 20. Jeg er 46 år gammel, har en datter på 4 år. Jeg har siden hendes fødsel døjet med at holde på urinen og bruger nu indlæg. Samtidig er jeg overvægtig, hvilket heller ikke hjælper. Har forsøgt mig med knibe øvelser, men med ringe resultat.
  Jeg vil gerne deltage i testen, da jeg faktisk blev anbefalet at bruge kugler af en sygeplejerske på sygehuset lige efter jeg havde født. Det rystede jeg lidt på hovedet af, men blev mindet om det, da jeg læste om denne test i avisen.

 21. 56 år. Har i perioder problemer med at nå toilettet. Har tendens til at gå ofte på toilettet.for at undgå våd uheld

 22. 56 år. I perioder problemer med at kunne holde på vandet. Giver speciel gener ved fysisk aktivitet. Trænger til noget opstramning

 23. Vil gerne deltage.
  Er 41 år, en graviditet – kejsersnit, og er ikke vant til at træne bækkenbund.

 24. Jeg deltager meget gerne. Har problemer med at jeg “lækker”, når jeg hoster, nyser etc.; 42 år, 1 fødsel bag mig, overvægtig.

 25. Er i slut tyverne, og har lige født barn nr. 2 er ikke startet med at lave nogle bækkenbunds øvelser i nu.

 26. Jeg vil rigtig gerne deltage i forsøget. Jeg er lige fyldt 50 år – men er begyndt at få problemer, når jeg hoster, nyser og griner. Jeg føler, jeg er blevet slap i bækkenbunden, og vil meget gerne se (mærke) om der kan rettes op på det.

 27. Hej,
  jeg vil Meget gerne deltage i undersøgelsen.
  Jeg er meget ung, men har allerede store problemer, som jeg håber dette kan afhjælpe.

 28. Jeg vil gerne deltage – jeg er 36 år og har født for snart 4 måneder siden. Fødslen var lidt hård ved mig og kunne derfor have godt af at få trænet min bækkenbund

 29. Jeg vil gerne være med. Jeg har mange problemer med spændinger i underlivet som genere mig næsten hver dag. Jeg er 24 og har haft spændingsproblemer siden teenage årene.

 30. Jeg er 50 år og har født 3 børn. Jeg har problemer ved hoste og fysisk aktivitet. Der kan der godt smutte nogle dråber. Pinligt nogle gange 🙂 Men vil gerne være med. Kan ikke finde ud af om jeg gør det rigtigt selv når jeg kniber.

 31. Jeg vil også gerne deltage, da jeg ikke får trænet bækkenbunden regelmæssigt. Jeg har fået syet min blære op for ca 2 år siden og jeg har to børn på 18 og 21 år.

 32. Hej. Jeg har født barn nummer to her for et halv års tid siden og vil meget gerne være med i dette forsøg, da træningen ikke er gået så godt, som første gang. Vil også meget gerne i gang med at løbe igen, men uden uheld!
  Hilsen Camilla.

 33. Er 71 år og vil meget gerne deltage i forsøget med bækkenbundskugler. På forhånd tak.

 34. Jeg vil rigtig gerne være med i undersøgelsen…efter 3 graviditeter er mit bækken ikke særlig stærkt og jeg glemmer tit at træne i hverdagen. Det går udover dagligdagen i form af at jeg ikke kan løbe eller hoppe på trampolin med de store børn, uden at komme til at tisse lidt!

 35. Jeg er 38 og frisk på at deltage. Jeg har fået konstateret forstørret livmoder og en del muskelknuder. Nedsunken livmoder liger til familien, så træning burde ligge mig på sinde. Jeg har bare endnu ikke fået gjort det til en vane. Så jeg vil gerne deltage.

 36. Jeg vil gerne deltage. Jeg er 52 år og oplever, at når jeg skal tisse, så skal jeg – NU! desuden har jeg en fornemmelse af, at være slap i bækenbunden. Jeg har et ønske om, at træne den op, men får det ikke gjort i det daglige. Tænker at deltage i undersøgelsen vil være en god motivation.

 37. Jeg er 57 år og har 2 voksne børn. Har døjet med inkontinens siden den yngste blev født (24 år siden), og blev sidste år opereret for forvægsprolaps. Det har hjulpet noget, men jeg har stadig svært ved at holde mig, hvilket resulterer i lækager.
  Vil meget gerne hjælpes på vej til en styrket bækkenbund.

 38. Hej
  Efter 4 børn på 6 år har jeg problemer når jeg løber eller hopper. Synes det er rigtig træls og vil gerne træne min bækkenbund op, så vil rigtig gerne være med.
  Hilsen Tina

 39. Efter 5 fødsler og ikke fået trænet bækken bunden gennem årene har jeg nu gener ved fysisk aktivitet hvilket er meget ubehageligt for mig. Jeg er nu nået til et stadie hvor jeg er nødt til at gøre noget ved det, og har også fået tid og overskud til at tænke på mit eget helbred og velbefindende.

 40. Hejsa.Jeg vil meget gerne deltage.Jeg er en kvinde på 55 år, og tror det ville være rigtig godt at få trænet bækkenbunden , da den er blevet noget slap gennem årene og jeg har desværre ikke været god til at træne den.Mvh Jane

 41. Jeg vil rigtig gerne deltage! Har tit stor tyngde fornemmelse, hvor det føles som om underlivet falder.

 42. Jeg vil rigtig gerne deltage. da jeg godt kan nikke genkendende til mange af problemstillingerne.
  Jeg er 52 år, styrketræner 2 gange om ugen og svømmer 1.
  Med venlige hilsner
  Helle

 43. Hej er næsten 64 år gammel ( i juli ) , og har tidligere tænkt på, at det ville være en god ide at prøve kuglerne. Derfor vil jeg meget gerne være med.
  Kh. T

 44. Hejsa.
  Jeg er 62 år og vil meget gerne deltage,da min læge har foreslået at få en operation ,hvad jeg ikke er meget for
  og vil prøve om dette kan afhjælpe mine gener.

 45. Jeg vil meget gerne deltage i undersøgelse, da jeg er blevet anbefalet bækkenbundstræning af min læge.

  • Vi er i gang med at udtage dem der skal være med, men det er en lidt længere proces end forventet da vi har fået flere tusind tilmeldinger.
   Vi forventer at være klar i løbet af de næste dage

  • Hej Ann

   Ja, undersøgelsen er gået i gang og løber over de næste 12 uger. Alle der deltager har fået direkte besked. Vi holder dog flere og løbende undersøgelser, så det at vi har din tilmelding gør at vi kigger her først 🙂

 46. Hej
  Jeg ønsker også og være med i forsøget. Er 46 år og vil gerne træne og få en bedre bækkenbund

  • Ansøgningsfristen er desværre lukket for nu, men hold øje med siden. Der kommer nye undersøgelser.

   Kærlig hilsen
   Knib.dk

  • Ansøgningsfristen er desværre lukket for nu, men hold øje med siden. Der kommer nye undersøgelser.

   Kærlig hilsen
   Knib.dk

  • Ansøgningsfristen er desværre lukket for nu, men hold øje med siden. Der kommer nye undersøgelser.

   Kærlig hilsen
   Knib.dk

Der er lukket for kommentarer.