Menu

Bækkenbundskugler

Når træning gerne må kombineres med nydelse så er bækkenbundskugler eller vaginal kugler, som de også kaldes, det bedste redskab for at blive strammet op i bækkenbunden samtidig med, at du får nydelse. De gavner altså på mere end en måde og kan helt sikkert sætte skub i sexlivet igen.

Vi har samlet nogle forskellige muligheder fra de bedste producenter, og du har mulighed for at læse mere om dem her:

Se også hvordan du træner med dine bækkenbundskugler.

Dobbelt bækkenbundskugle

Kåret til bedste bækkenbundskugler. 6 ud af 6 stjerne i test på Ekstrabladet.dk
Producenten skriver

Dobbelt bækkenbundskugleDobbelt vaginal kugle fra Fun Factory. Disse kugler kan bruges til både nydelse og træning af bækkenbunden. Da der er to kugler vejer den lidt mere end Teneo Uno. Dobbelt kuglerne er derfor velvegnet til dem, der er vant til at bruge vaginal kugler, eller til dem, der ønsker en hurtig opstramning

Nydelsen bliver forstærket af, at der inde i Teneo Duo er metal kugler, der lydløst glider rundt og prikker til dig, mens du bevæger dig.
Kuglerne vejer 72 gram.  Du kan se mere om dem her

Enkelt bækkenbundskugle

Producenten skriver om den enkelte kugle, sådan her:

Fun Factory bækkenbunds kugleEn enkelt vaginal kugle fra Fun Factory. Denne kugle kan bruges til både nydelse og trænning af bækkenbunden. Da der kun er en kugle, vejer den ikke lige så meget som Teneo Duo, og er derfor velegnet til nybegyndere.
Nydelsen bliver forstærket af, at der inde i Teneo Uno er en metal kugle, der lydløst glider rundt og prikker til dig, mens du bevæger dig.
Kuglen vejer 40 g. Se den her

 

2 Comments
  1. Emma
    • Knib.dk