Vil du have en stærk bækkenbund ?

At have en sund bækkenbund er måske ikke noget man tænker på når man er ung, men det er det når vi bliver ældre og det gælde ri sær kvinder. Som kvinde kan du med tiden få svære problemer, der både fraholder dig fra sociale arrangementer såvel som det kan ødelægge dit sexliv. Heldigvis kan det næsten altid afhjælpes og ofte på behagelige måder.

Hos Knib.dk går vi ind for positiv træning og derfor har vi samlet en række produkter sammen med vores partnere, der virker. Der findes et havn af kugler og apparater, som kan træne din bækkenbund og du skal finde det der passer dig bedst.
Vores partnere og vi er klar til at hjælpe dig med det rigtige valg.

Langt de fleste vælger at købe bækkenbundskugler til at træne med. Dels er de diskrete og kan bruges overalt.
Du kan læse om nogle test af bækkenbundskugler her eller, hvis du allerede ved at de er kugler du vil have så kan du finde de enkelte eller sæt.

Find de rigtige bækkenbundskugler her

Hvis du ved at du er “doven” og ikke får trænet når du skal (2-3 gange om ugen) så findes der heldigvis apparater der kan hjælpe dig. Faktisk er de blandt de mest købte fordi man lige så godt kan være ærlig over for sig selv.
Der findes mange forskellige og selvom de er dyrere kan de være et super godt køb i forhold til ikke at træne. Hvis du gerne vil vide mere om de mere professionelle apparater så kig med her

Få hjælp og find det rigtige prof apparat til din bækkenbund