Bitten og Borups historie om Bækkenbundstræning, orgasmer og resultater

Efter vores store undersøgelse henover sommeren her på knib.dk har vi fået flere historier ind om hvordan det rent faktisk foregår i virkeligheden. Her vil vi lade Bitten og Borup fortælle deres historie og håber du kan få gavn af at høre om de virkelige resultater og positive effekter som træningen har haft.

Først tusind tak for at jeg kom imellem de mange frivillige der reagerede på artiklen i, for os Nord Jyske tidendes tillæg.

Det var min ægtefælde der havde læst artiklen i Søndags udgaven og stillede mig et spørgsmål om ”er det ikke noget for dig”, først var jeg en lille smule afvisende, men da jeg arbejder i plejesektoren, havde til tider lidt problemer med at holde på vandet ved tunge løft, hoppe på trampolin med børnebørnene og hvis vi gik en længere tur.

Det var også i perioder jeg skulle op om natten for at tisse, ved sex havde der også en gang imellem været følelsen af at tisser eller er det orgasmen der får overtager, det gjorde jeg heldigvis ikke, men blot følelsen gjorde sex nydelsen lidt en negativ oplevelse, også for ægtefælden som ellers gjorde meget for nydelsen skulle være perfekt.

Med til historien hører også at jeg for ca. 5 år tilbage fik fjernet min livmoder, derefter kom problemet lidt efter lidt, men ikke så meget at det blev til inkontinens.

Da jeg fik mailen om at jeg var blevet valgt ud til at deltage i undersøgelsen og ville få et sæt kugler tilsendt blev jeg meget, meget glad, ligeledes gjorde ægtefælden.

Velankommet med Posten gik vi straks i gang med at læse brugsvejledningen for at kunne sætte i gang så hurtig som muligt, det føltes de første par gange lidt underligt at sætte kuglen op. men den blev hurtigt en daglig rutine at sætte op, kunne gå i mange timer uden gener, kunne ligefrem glemme at jeg var i gang med bækkenbundsøvelsen, kroppen gjorde hele arbejdet næsten af sig selv, en meget positivt følelse, også når jeg tog en træk med knibeøvelserne var der ingen gener med kuglen.

De positive og udbytterige resultater: 

Vejledningen let at forstå.

Opsætningen af kuglen har slet ikke voldt problemer af nogen art, den fremsendte kugle havde, i mit tilfælde den rigtige størrelse, udtrækningen igen voldte heller ikke de store problemer.

Kuglen er brugt mange timer dagligt, dog ikke på job.

Den har været sat op ved Cykling, med mange kilometer uden at volde ubehag, gener eller at jeg tænkte på at ”havde jeg da for pokker taget den ud inden turen”, nej det føltes som var det en naturlig ting at være udstyret med.

Slå græsplæne, som tager et par timer, heller ikke der var der gener, herlig oplevelse.

Hoppe på trampolin med børnebørnene med kuglen oppe gjorde heller ingenting, en jubii oplevelse ingen følelse af tissetrang eller jeg kunne ikke holde mig.

Taget ud at handle i mange timer med kuglen isat har ikke gjort noget, også her føltes det naturligt.

Ved leg udendørs med hop, spring, hurtig løb og ellers tumlen rundt med børn har heller ikke voldt gener af nogen som helst art, med kuglen isat.

Daglig arbejde med tunge løft kunne godt, før træningen give problemer med at holde på vandet, dette er blevet til en suveræn oplevelse, nu er der ingen problemer med at holde på vandet, det er virkelig en suveræn oplevelse i dag her 12 uger efter opstart med træningen.

Sex livet kørte egentlig ganske godt før træningen, dog kneb det tit med orgasmen, dette havde vi talt en del om, at hvad kunne man gøre ved det, men vi var ikke rigtig kommet frem til noget resultat med hvad vi skulle foretage os for at opkvalificere orgasmen til en bedre og større nydelse.

Efter at være påbegyndt træningen vendte orgasmen tilbage lige så stille af sig selv, det blev meget nemmere at opnå det ønskede og orgasmens længde er blevet længere og bedre nydelse, en stor gevinst for os som ægtepar.

En anden ting der også er dejligt er at jeg før døjede en del med tør vagina, dette har også ændret sig til noget posetivt da den naturlige fedtethed i vagina er vendt næsten helt tilbage, dog ikke i de mængder som i de unge dage, men også et unikt godt resultat af posetive ting med en bækkensbunds kugle træning. En simpel ting med store resultater for os, det er ægtefælden der kan mærke de største forandringer.

Konklusion, det hjælper og kan kraftig anbefales til andre der ønsker at opnå gode resultater, vil fortsætte i fremtiden dagligt med at træne med kuglen hvis det er muligt.