Anne Marie på 81, og en af vores ældste har aldrig trænet bækkenbunden, men lægen sagde det kunne hjælpe

Anne Marie på 81, og en af vores ældste har aldrig trænet bækkenbunden, men lægen sagde det kunne hjælpe. Anne Marie har brugt vores gratis træningsprogram og det har hjulpet hende meget. Anne Marie synes ikke, man skal bruge andet til den slags, men det er nok fordi hun er blevet gammel og sær, som hun selv siger.

Træning af bækkenbunden er en lige så individuel sag som det at træne resten af kroppen. Vi har alle forskellige tilgange og ønsker i forhold til at styrke kroppen, og denne individualisme kommer også til udtryk, når det handler om bækkenbundstræning.

Anne Marie på 81 år er en af vores ældste kunder. Før hun startede med vores program, har hun aldrig trænet bækkenbunden. Efter en konsultation hos lægen blev hun nysgerrig efter at vide mere om hendes muligheder.

“Jeg synes, det lød noget tosset, da jeg blev præsenteret for alle de her små redskaber. Det burde da ikke være nødvendigt at ty til den slags. Nu er jeg også blevet gammel og sær, men vil du gøre din krop stærk, skal du bruge den. Det er min opfattelse. Så jeg har det bedst med fysiske øvelser. De holder mig også i gang.

Jeg har altid været stædig og principfast

Med et lille program med gode øvelser ved jeg, hvad jeg skal lave. Da jeg var til helbredstjek hos min læge i sidste uge, fortalte jeg ham om øvelserne. Der sagde han da også, at det langt fra er alle damer på min alder, der laver øvelserne, selvom de fleste ville have gavn af dem.”