Lise på 40 og mor til 2 fik bugt på med drypperiet

 Lise, 40 år gammel, mor til 2. Træner ikke motion til dagligt, og har problemer med at holde på vandet når hun er aktiv. Haft problemet siden fødsel nummer 2. Har brugt vores træningsprogram i 12 uger samt Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner og har oplevet store forbedringer.

Vi lærte Lise (40 år) at kende knap 4 måned efter, at hun gik i gang med vores 12 ugers træningsprogram og brugte en app-styrede bækkenbundstræner. Hun fortalte os om den oprindelig årsag til, hvorfor hun blev kunde i første omgang:

GRATIS FRAGT
Elvie App-styret Bækkenbundstræner - Turkis
Pris fra 1.495

“Siden jeg fødte min yngste datter, har jeg haft problemer med at holde på vandet – særligt når jeg er aktiv. Det behøver ikke engang være krævende motion. Bare det at gå op ad trappen fra kantinen og til mit kontor på jobbet kunne gøre mig usikker.

Det var så flovt, for det er ikke et emne, du tager op med din mor eller din mand nødvendigvis.

Jeg var træt af hver dag at skulle sikre mig at have et par ekstra trusser med, uanset om jeg skulle på café eller på arbejde.

En af mine veninder fortalte mig en dag, at hun lavede bækkenbundsøvelser og fik dem tilsendt på mobilen. Hun viste mig den her lille ægformede tracker, som hun kaldte sin ”personlige træner”. Hun havde selv oplevet, sex blev mere nydelsesfuldt og intenst. Hendes afslappende holdning var nok dét, der gjorde udslaget for mig i forhold til selv at anskaffe mig en ’træner’.

Jeg tror, det var enkeltheden over det, jeg faldt over. Jeg skulle ikke til at købe bøger med øvelser og afsætte halve timer hver dag for at lave træning.

Min veninde hjalp mig med at bestille mit træningsprogram, og 2 dage efter kunne jeg gå i gang med de første øvelser.

Allerede efter et par måneder kunne jeg mærke forskel. Jeg har fået mod til i dag at gå i gang med at løbetræne. Det ville jeg aldrig have kunnet gøre før!

Jeg håber virkelig, at andre kvinder ved, at der findes denne løsning, og at de ikke bare skal affinde sig med at have nedsat selvværd, fordi de ikke kan holde på vandet.

Tak for hjælpen!”